CAT · CAST · EN

Ekip és una empresa jove amb molta embranzida, il·lusió i amb les idees molt clares de cara a donar un servei altament qualificat I professional. La garantia d'això és la confluència en aquest projecte del següent equip directiu:

  • Dos enginyers de camins, canals i ports amb 10 anys d'experiència en el món empresarial de la construcció, tant des de la seva vessant corporativa com des de la productiva i tant des de la part constructora com des de la consultora.
  • Un empresari d'èxit consolidat, amb més de 15 anys de trajectòria i propietari d'un important grup català que toca el sector immobiliari, constructor, d'imatge i publicitat i jurídic, i que compta amb una significativa presència internacional (sobretot a la zona del Magreb).

La unió d'aquestes tres trajectòries significa un principi amb propostes innovadores sorgides de les mancances trobades a través de l'experiència. A trets generals les línees en les quals es basa aquest servei són:
  • El grau d'implicació queda marcat pel client, de manera que tenen capacitat d'implicació a tots els nivells desitjats donat l'ampli ventall de serveis que ofereix l'empresa: tant en gestió del projecte, avaluació i optimització de costos, disseny, planificació, llicències, etc.
  • L'intenció d'adaptar el món de l'enginyeria a les noves tecnologies, facilitant així tots els processos que tenen a veure amb el desenvolupament d'un projecte i posant més a l'abast del client tots els tràmits necessaris per a les seves necessitats.
  • La creença de tenir davant nostra una oportunitat real d'introduir-se en un sector en hores baixes que en un futur a curt i mig termini ha d'iniciar la remuntada.
  • La clara projecció cap al mercat internacional en un futur proper.